Autorijschool verzekering afsluiten 

Met een autorijschool verzekering zijn uw les voertuigen optimaal beschermd tegen schade die uw leerlingen aanbrengen aan uw voertuig. Een normale wettelijke aansprakelijkheid (WA) dekt geen lesauto’s omdat daarbij de bestuurder aansprakelijk is. In het geval van een rijschool moeten de bestuurders nog leren autorijden. Daarom is een aparte autorijschool verzekering nodig. Alle soorten schade die tijdens de rijlessen worden gemaakt worden gedekt. Onder de voorwaarden van een autorijschool verzekering geld dat de auto als lesauto moet zijn ingericht. Dit houd dus een dubbele besturing in zoals gaspedalen en remmen. Verder moet de auto ook voor het rijexamen beschermd zijn als leerlingen terugvallen en is het fijn als je de nieuwwaarde van het voertuig vergoed kan krijgen. 

Autorijschool verzekering afsluiten 

Een autorijschool verzekering biedt meestal ook vervangend vervoer als een lesauto is beschadigd zodat uw leerlingen kunnen doorgaan met rijlessen. U loopt op deze manier geen inkomsten mis voor uw rijschool. Schade die wordt gedekt geld zowel voor lessen, toetsen als het rijexamen en gemaakt door de leerling. De leerling is hierdoor niet aansprakelijk. De kosten zijn ook gedekt als u de leerling door het ongeval tijdelijk geen les of examen kunt geven. Verder worden bij veel autorijschool verzekeringen schade aan het logo en naambord gedekt van de rijschool. Dit geld dus voor de bedrukking van de lesauto.  

Wat valt niet onder de dekking? 

Bij een autorijschool verzekering moeten aanvullende verzekeringen worden afgesloten zoals een ongevallen verzekering voor inzittenden waaronder de leerling en de rijinstructeur. Als een lesauto schade heeft door gebreken zoals achterstallig onderhoudt vind er geen vergoeding plaats. Dit geld ook als de lesauto niet als lesauto is ingericht en geen dubbele bediening heeft. Verder is de schade alleen gedekt als de lesauto voor rijlessen wordt gebruikt en niet voor (betaald) personen vervoer. Verder kunt u aanvullend nog een bedrijfsaansprakelijkheid verzekering afsluiten bij schade aan derden. Veel autorijschool verzekeringen hebben aantrekkelijke voorwaarden zoals no claim kortingen die ook bij terugval gelden als er examens en tussentijdse toetsen worden uitgevoerd en geen of laag eigen risico bij beperkt casco ruitschade.  

zonvakantie in oktober

Lekker naar de zon in oktober

Ben je ook zo toe aan een zonvakantie in oktober? Het is goed om te zien dat je nu al naar de verschillende mogelijkheden kan kijken. Het is wel zo fijn om er zeker van te zijn dat je op een plek komt waar de zon ook echt lekker fel zal schijnen. Zo wordt het immers al snel een stuk leuker om lekker te genieten van al het goede dat de wereld te bieden heeft. Dat is alvast leuk.

zonvakantie in oktober

Lekker in Europa blijven

Wat belangrijk is om te beseffen als het om een vakantie in de zon in Europa gaat. Het is dan dus ook goed om eens te bekijken welke kanten je allemaal kunt opgaan. In het zuiden van het continent is bijvoorbeeld veel te vinden wat meer dan de moeite waard is. Zo kan je lekker gaan genieten in de zon. Het is wat je nodig hebt om even de rust te vinden die je nodig hebt. Dat maakt het zo leuk.

Voor het hele gezin

Tegen de tijd dat het oktober is, staat de herfstvakantie ook alweer voor de deur. Dat is een voordeel. Op die manier kan je er namelijk zeker van zijn dat je dus ook wel echt kan genieten met je familie. Jullie kunnen lekker samen op pad gaan en de zon opzoeken. Iedereen is immers wel toe aan een beetje rust en plezier. Door op tijd te boeken kan je er zeker van zijn dat het een leuke tijd wordt.

Elektrische auto kopen online

Een auto online kopen schrikt nog veel potentiële klanten af. Ze zijn bang voor problemen met de auto of onvoldoende informatie. Wanneer je een elektrische auto online koopt via Bynco kunt u ervan op aan dat alles probleemloos en zonder zorgen verloopt.

Veilig en vertrouwd online kopen

Elektrische auto kopen online is één van de vele diensten die Bynco zijn klanten aanbiedt. Alle beschikbare auto’s staan duidelijk en overzichtelijk op de site en kunnen gemakkelijk gefilterd worden per categorie. Zo vindt u snel een elektrische auto die bij u past. Wanneer er toch nog vragen zijn over de elektrische auto mag u die altijd stellen via Bynco. Zij zullen al uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden en u met raad en daad terzijde staan. Bynco biedt zijn klanten zelfs 14 dagen proefrijden aan met de elektrische auto van uw keuze. Zo weet je precies of de elektrische auto is wat u zoekt.

Eigen auto inruilen

Elektrische auto kopen online via Bynco geeft u tevens de optie om uw eigen auto in te ruilen. Veel garages zitten immers niet te wachten op een inruil auto wanneer u geen nieuwe koopt. Particulier verkopen is een optie maar die kan redelijk wat kosten en problemen met zich meebrengen. Via Bynco ruilt u uw eigen auto in voor de elektrische auto. De ruil vindt vervolgens plaats bij u thuis. Gemakkelijker kan echt niet.

Elektrische auto leasen

Elektrische auto kopen geen optie voor u? Misschien kunt u dan overwegen om via Bynco een elektrische auto te leasen. Zo betaald u naast de maandpremie alleen nog voor het opladen van de auto. Alle onderhoudskosten binnen de leaseperiode zijn gratis voor u. Alle andere kosten zitten verrekend in de maandelijkse premie. Op de site van Bynco vindt u alle beschikbare leaseauto’s duidelijk vermeld.

Waarom je een elektrische scooter zou moeten kopen

E scooters worden elk jaar populairder en veel mensen beginnen elektrische scooters te zien als een uitstekend middel voor dagelijks vervoer. Elektrische scooters zijn zo ontworpen dat je er op elke ondergrond probleemloos mee kunt rijden, en daarom zijn er veel voordelen aan het hebben van een elektrische scooter. Dit artikel geeft je een idee van de voordelen die elektrische scooters te bieden hebben en helpt je een definitieve beslissing te nemen.

1. Draagbaarheid

Elektrische scooters , zoals de vespa primavera zijn klein en hebben geen groot frame of lompe motoren. Dit maakt ze zeer draagbaar. Door hun kleine afmetingen en elektromotoren hoef je niet zo lang of lichamelijk fit te zijn. Elektrische scooters hebben de laatste tijd ook aan populariteit gewonnen omdat ze op een enkele lading een heel eind kunnen rijden. Het hebben van een gemotoriseerde scooter betekent dat je verder kunt reizen voor minder kosten. Hoe verder je reist, hoe meer je bespaart. Elektrische scooters hebben onlangs aan populariteit gewonnen omdat ze langere afstanden kunnen afleggen en omdat ze een betaalbaar prijskaartje hebben. Ze kunnen gemakkelijk gemanoeuvreerd worden om snelle ritten te maken in een drukke stad.

2. Milieuvriendelijk

In feite worden veel elektrische scooters aangedreven door elektriciteit die opgewekt wordt uit een schone en hernieuwbare bron. Elektrische scooters zijn milieuvriendelijk omdat ze geen schadelijke uitstoot of gevaarlijk afval produceren. Ze produceren geen uitstoot of afval omdat ze milieuvriendelijk zijn en aangedreven worden door elektriciteit die uit schone en hernieuwbare bronnen wordt opgewekt.

3. Minder lawaai

Elektrische scooters zijn stil en geven geen geluid af terwijl ze bereden worden. Elektrische scooters kunnen ook een eind maken aan de geluidshinder die door voertuigen van het openbaar vervoer wordt veroorzaakt, omdat de scooters geen lawaai produceren terwijl ze bereden worden.

Bron: https://www.voordeelscooters.nl/

Rijschool Ede, is dit waar jij naar op zoek bent?

Rijschool Ede, ben jij nog op zoek naar een goede rijschool? Zou jij graag gebruik willen maken van een goede rijschool in de omgeving van Ede? Ben jij klaar om rijlessen te nemen en wil je op een goede manier examen doen? Dan ben je zeker niet de enige. Veel mensen gaan er namelijk voor om hun rijbewijs te halen. HEt behalen van je rijbewijs geeft je namelijk veel mogelijkheden die je kunt doen. Zo kan je zelf weten waar je naar toe gaat en is alles ineens een stuk makkelijker bereikbaar. Verder hoef je bijvoorbeeld ook niet meer met het OV naar het werk of school. Door middel van een pakket te nemen kan er worden gewerkt naar het examen. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website.

Verschillende pakketten met lessen

Wanneer jij van plan bent om te gaan voor je rijbewijs dan heb je de mogelijkheid om pakketten te nemen. Met deze pakketten kan je namelijk werken naar het eindexamen toe. De pakketten bestaan uit een aantal lessen met soms een tussentijdse toets en examen inbegrepen. Een tussentijdse toets kan gebruikt worden om te zien of er nog dingen veranderd moeten worden voordat je echt examen gaat doen. Ook worden vaak de bijzondere manurferes gedaan in deze toets. Als je deze behaald, dan hoef je dit niet te doen op het eindexamen. Dit is altijd wel een pluspuntje. Rijschool ede, ben jij hiernaar op zoek? Kijk dan op de website. 

Transport

Te allen tijde ontstaan er innovaties die logistieke oplossingen tot een van de belangrijkste middelen maken om het concurrentievermogen en de goede resultaten van een bedrijf in de huidige markt te waarborgen. In het artikel van vandaag presenteren we enkele logistieke processen die een nieuw ritme dicteren in het bestuurlijke en operationele handelen van bedrijven.

Bekijk en verzeker u van de voordelen van deze praktijken voor uw bedrijf!

1. Omgekeerde logistiek

Omgekeerde logistiek is een van de laatste innovaties in de logistiek en kan worden gedefinieerd als het systematisch monitoren van de productstroom, vanaf de productie tot aan de eindverbruiker, met inbegrip van het transport en de verwijdering van het afval van de consumptie.

Naast het bijdragen aan de optimalisatie van de productieketen, door middel van hergebruik en recycling van materialen, verbetert de omgekeerde logistiek de relatie tussen bedrijven en hun klanten, omdat het snellere oplossingen mogelijk maakt in geval van productretouren.

Zo wordt het bedrijfsmanagement begunstigd door het ontvangen van strategische informatie die kan bijdragen aan de groei van de organisatie, waardoor een netwerk ontstaat tussen alle sectoren van het bedrijf.

2. Geïntegreerd beheer

De huidige markt, die steeds dynamischer en concurrerender wordt, vereist dat bedrijven zich snel kunnen aanpassen aan de eisen om klantenbinding op te bouwen en een prominente positie te verwerven ten opzichte van de concurrentie.

De logistieke processen en alle management- en operationele acties van de bedrijven moeten op een gecoördineerde manier werken, wat de vereenvoudiging van de taken en de verhoging van de productiviteit ten goede komt.

Dit is wat we noemen geïntegreerd management – een van de sterkste trends in de bedrijfsvoering van vandaag.

3. Automatisering van processen

Tegenwoordig wordt de logistiek ondersteund door een reeks digitale tools, die alle processen wendbaarder en efficiënter maken en resulteren in besparingen en productiviteit voor bedrijven.

Managers hebben de beschikking over software die speciaal is ontwikkeld voor de logistieke sector – zoals programma’s voor het volgen van ladingen, voorraadbeheer of transport planning – tot apparaten die alle sectoren van het bedrijf in gelijke mate bedienen, zoals Cloud Computing en andere mobiele managementtools.

Dit fenomeen komt niet alleen ten goede aan bedrijven, maar ook aan consumenten en de samenleving als geheel, die nu steeds meer gekwalificeerde producten en diensten hebben.

4. Intelligente inventarisatie

Het concept van intelligente inventarisatie is gebaseerd op het idee dat georganiseerde opslag fundamenteel is voor een efficiënte voorraadbeheersing.

Ook hier is de technologie een van de belangrijkste actoren van deze oplossing in de logistiek, dankzij software en apparaten die in staat zijn om informatie over producten en hun rotatie te integreren en beschikbaar te stellen.

Het gebruik van intelligente inventarisatietechnieken bevordert de kostenreductie en stroomlijnt de organisatieprocessen, evenals de uitbesteding van het wagenpark en de optimalisatie van het transport.

heftruck accu

Wat is een betere keuze: heftrucks kopen of leasen?

Veel bedrijven maken gebruik van heftrucks. Ze staan dan ook weleens voor de keuze om één of meerdere heftrucks aan te schaffen. Is het dan handig om een heftruck te leasen of te kopen? Wat zijn de voordelen en nadelen van beide vormen? 

Heftruck kopen

Als je voor de keuze staat om je wagenpark aan heftrucks te vervangen, zul je al snel met de gedachte rondlopen om ze te gaan kopen. Dat is ook niet gek, want aan het leasen van heftrucks zul je niet snel denken. Er zitten natuurlijk voor- en nadelen aan het kopen van een heftruck. Het grootste voordeel van het kopen van heftrucks is dat je ze daadwerkelijk in bezit hebt. Je hoeft ze niet meer naderhand in te leveren en ze blijven van jou. Het nadeel is dat de kosten die je kwijt bent aan onderhoud, zoals een nieuwe heftruck accu of een oliebeurt, en bijvoorbeeld afschrijving, wel voor rekening komen voor jou als bezitter ervan. Een betrouwbare leverancier van heftruck onderdelen zoals Provolt en een goede monteur zullen dit wel weer uit handen nemen voor je.

Heftruck leasen

Tegenwoordig kun je veel dingen leasen en dat is met heftrucks niet anders. Het voordeel van het leasen van heftrucks is dat je zelf niet opdraait voor de kosten van onderhoud of reparaties. Je betaalt periodiek een bedrag voor het leasen van de heftrucks en daarmee is het klaar. Een nadeel van leasen staat weer tegenover het voordeel van kopen, namelijk dat je zelf niet de eigenaar wordt en dus de heftrucks na een periode weer moet inleveren.

Zo bouw je een echte caferacer

Wanneer je een liefhebber van de motor bent, dan is het leuk om daar veel aandacht aan te besteden. Dat doe je bijvoorbeeld door zelf ermee aan de slag te gaan. Wanneer je de beschikking hebt over de juiste onderdelen, dan kan je gemakkelijk een caferacer bouwen of onderhouden. Het is altijd leuk om op deze manier met je motor aan de slag te gaan. Er zijn allerlei soorten onderdelen te krijgen. Het is dus ook goed om daar eens verder op in te gaan. Zo kan je zelf goed aan de slag met alles.

Elk mogelijk onderdeel vinden
Het is mogelijk om bij de specialist elk onderdeel te vinden dat voor jou de moeite waard is. Het is natuurlijk zaak om je motor zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast wil je ook dat deze er fijn uitziet, zodat je er echt trots op kan zijn. Er zijn allerlei onderdelen waar je dan het oog op kan hebben. Denk bijvoorbeeld eens aan het aanschaffen van gashendels bij Caferacerwebshop.com. Zo zorg je dat alles goed en veilig werkt. Dat is wel heel belangrijk als je ermee de weg op wilt gaan. Dit kan je gemakkelijk verzorgen. 

Alle soorten lichten verzorgen
Het is ook zaak om aan de slag te gaan met je verlichting. Dat doe je bijvoorbeeld voor je koplamp. Daarnaast doe je dat ook voor je achterlicht. Bovendien zijn veel lampen op de motor er ook om de veiligheid voor jezelf en andere weggebruikers te waarborgen. Daarom is het zaak om bijvoorbeeld ook de knipperlichten tijdig te bestellen. Die kan je dan gemakkelijk zelf monteren. Zo ben je altijd goed zichtbaar en kan je veilig de weg op met de motor die je zelf ontwikkeld hebt. Dat is wat voor jou het belangrijkst is als motorrijder. 

Het geluid kunnen dempen
Het is soms ook gewoon fijn om enkele dingen naar je eigen hand te kunnen zetten. Dat gaat dan bijvoorbeeld om de mate van geluid die geproduceerd wordt. In dat opzicht is het fijn om er zeker van te zijn dat je gewoon kan werken met een db killer van Caferacerwebshop.com. Daarmee kan je namelijk zonder enig probleem de mate van geluid die je produceert iets terugschroeven. In sommige gevallen is dit zelfs ronduit belangrijk. Op die manier kan je namelijk zorgen dat je aan de regels die gelden over geluid kan voldoen. Dat is ook belangrijk.

helm van Voordeelhelmen.nl

Op pad met brommer of scooter? Nooit zonder helm!

Wanneer je een bromfiets, scooter of motor rijdt, dan is het dragen van een helm voor zowel de bestuurder als de passagier verplicht. Dit is zeker geen overbodige wet om puur de burger te pesten. Integendeel zelfs: deze wet zorgt er juist voor dat meer mensen beschermd worden. Let wel: deze bescherming wordt geboden op het moment dat je een ongeluk krijgt en daarbij ten val komt. We hopen dus dat je als scooterrijder deze helm nooit écht nodig blijkt te hebben, maar dat de helm ondertussen wel een leuke toevoeging vormt aan je scooteroutfit. Met een helm van Voordeelhelmen.nl kan dat zonder meer. Mocht je daar een nieuwe helm uitzoeken, zorg er dan wel voor dat je een helm kiest die past bij het vervoersmiddel dat je gebruikt. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillen tussen scooter- en motorhelmen. Lees verder.

helm van Voordeelhelmen.nl

Helmen voor scooters en motors: zeker niet hetzelfde

Tussen helmen voor motor- en scooterrijders zitten enkele duidelijke verschillen. Hieronder benoemen we deze in het kort:

  • De materialen zijn verschillend. Het materiaal van motorhelmen absorbeert de krachten van hardere schokken. Scooterhelmen hebben een buitenkant van plastic en een harde binnenschaal. Een helm voor motors heeft daarentegen een buitenschaal die bestaat uit een vezelmix van glasvezel, carbon en/of kevlar. 
  • De manier waarop de helmen zijn ontwikkeld wijken af. Motorhelmen hebben bijvoorbeeld betere aerodynamische kwaliteiten nodig.
  • De prijzen lopen sterk uiteen. Motorhelmen zijn fors duurder dan scooterhelmen.
E-chopper

Het huren van een E-Shopper

Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen ervoor om emissieloos te rijden. Dit komt voornamelijk doordat uit recente rapporten blijkt dat de uitstoot van koolstofdioxide ontzettend slecht is voor het milieu. Doordat steeds meer mensen zich bewust zijn van het belang van het milieu, komen er ook steeds betere initiatieven op de wereld. Eén van de initiatieven is de E-Shopper.

Het rijden op een E-Shopper

De kans is groot dat je nog nooit een E-Shopper hebt zien rijden. Dit heeft vooral te maken met de populariteit van het voertuig. Echter, de populariteit neemt steeds verder toe. Hierdoor is het mogelijk om ook een E-Shopper te huren. Zo kun je ervoor kiezen om een E-Shopper te huren als je een rondje wilt rijden door Brabant. 

E-chopper

Kan iedereen gebruik maken van dit voertuig?

Wanneer je van plan bent om een ritje te maken op een E-Shopper is het van belang dat je rekening houdt met de regels van een snorfiets. Je hebt bijvoorbeeld te maken met een minimale leeftijd van 16 jaar.  Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Als je aan deze eisen voldoet, is het mogelijk om eens een ritje te maken op een E-Shopper. Echter, het is wel van belang om er rekening mee te houden dat het voertuig alleen geschikt is voor één persoon. Je mag dus geen kinderen achter op de E-Shopper meenemen.